TUCSON N Line.

Ön élete minden területén lenyűgözi környezetét. Most rajtunk a sor, hogy lenyűgözzük Önt - a dinamikus, motorsport ihletésű N Line kivitellel. A dinamikus megjelenésen túl egyes hajtáslánc-változatok esetén módosított hangolású adaptív futómű is hozzájárul a modell sportosabb karakteréhez.

Külső

A magabiztosság az erőteljes részletekben rejlik.

A motorsport ihletésű stíluselemekkel feljavított Tucson N Line lenyűgözően dinamikus hangulatot sugároz. Az agresszív stílusban újrarajzolt orr ékköve a parametrikus rejtett világítással szerelt hűtőmaszk és a míves kidolgozású légbeömlők egyedi N Line átirata; a LED-es fényszórókat fekete szegély keretezi. A karosszéria színére fényezett burkolatok, lökhárítók és oldalsó borítóelemek kecses felhanggal teszik izgalmasabbá a sportos hangvételt.

 1. The all-new Hyundai TUCSON N Line in shadow grey, seen from the front right.

  Orr.

  Az orrkialakítást olyan részletek teszik látványossá, mint az exkluzív N Line hűtőmaszk, a magas fényű ezüst lökhárító védőbetét, vagy a sportos légbeömlővel ellátott, szögletes N Line lökhárító.

 2. The all-new Hyundai TUCSON N Line in shadow grey, seen from the driver's side.

  Oldal.

  A profilt az energiától duzzadó, fényezett panelek határozzák meg, amelyek dinamikus arányaikkal és vonalaikkal még karcsúbbá teszik az autó megjelenését.

 3. The all-new Hyundai TUCSON N Line in shadow grey, seen from the rear left.

  Far.

  A szögletes hátsó lökhárító harmonizál a sportos ikerkipufogóval és a fényes ezüst védőbetétekkel. A képet piros fényvisszaverő sáv teszi teljessé.

  1. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line front grille and headlamps.

   N Line hűtőmaszk.

   Az N Line emblémával és fekete fényszórókerettel díszített hűtőrács parametrikus ékkő-mintázata sportos éleivel másodlagos fényvisszaverődést eredményez.

  2. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line 19" alloy wheels.

   Exkluzív 19 colos N Line könnyűfém keréktárcsák.

   A TUCSON N Line merészebb rajzolatú, sportosabb 19 colos könnyűfém keréktárcsákat kapott. Az érzéki sportosság tematikáját folytatva parametrikus mintázat hangsúlyozza ki geometrikus szerkezetüket.

  3. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line twin tip muffler exhausts.

   Sportos ikerkipufogó.

   A dupla kipufogóvég tökéletesen harmonizál az izmos rajzolatú lökhárító védőbetéttel és az elegáns tükröződő vonallal. Ezek a megoldások is arra emlékeztetnek, hogy tervezőink a Hyundai N nagy teljesítményű világából merítettek ihletet.

  4. Detail of the passenger side windows and c-pillar of the all-new Hyundai TUCSON N Line.

   Fényes fekete ablakszegély.

   Az oldalablakok fekete szegélye a sziluettet követve egészen a dinamikus farig húzódik, ami az autóversenyek hangulatát idézve a haladás érzését kelti.

  5. Detail of the rear spoiler of the all-new Hyundai TUCSON N Line.

   Exkluzív áramvonalas légterelő.

   A Tucson N Line sportos farának megjelenését áramvonalas légterelő teszi még dinamikusabbá: az alapmodellénél hosszabb aerodinamikai elemet függőleges légterelő idomok egészítik ki.

   Belső

   Tegye kényelmesebbé komfortzónáját.

   Köszöntjük a sportosság minden eddiginél magasabb szintjén. Foglaljon helyet a Tucson N Line továbbfejlesztett utasterében, és máris megérintik a modell motorsportos gyökerei. A sportos N Line üléseket N logó és kontrasztos piros öltések díszítik; ugyanezek a részletek az ajtópanelen és a könyöklőn is visszaköszönnek. További N részletek köszönnek vissza a bőr sebességváltó karon, illetve az elektronikus váltópanel burkolatán (sebességváltótól függően.)

   Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line front seats.

   N Line ülések.

    Az N Line sportülések egyszerre kényelmesek és határozott tartásúak, köszönhetően a kiváló deréktámasznak, valamint fényűző perforált fekete nyersbőr / bőr kárpitozásnak.

   Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line shift-by-wire console cover.

   Elektronikus váltókonzol burkolata.

   Az N logó a padlókonzolon kialakított elektronikus váltópanel elegáns, sötét burkolatán is megjelenik.

   1. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line metal pedals.

    Fém pedálok.

    A dinamikus vezetési élményt sportos fém pedálok teszik még hangsúlyosabbá. A szálcsiszolt fém felületen csúszásgátló gumibetétek segítik a pontos pedálkezelést.

   2. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line leather steering wheel.

    N Line kormánykerék.

    A finom bőrbe vont, kontrasztos piros öltésekkel és sportos fémhatású betétekkel díszített N Line kormánykerék büszkén viseli az N logót.

   3. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line red accent stitching.

    Piros öltések.

    A sportos belső tér számos pontját piros öltések díszítik, az ülésektől a kormánykeréken át az ajtónapelekig és a könyöklőig. A szürke szövetbe vont műszerfalpanelt piros részletek díszítik.

    Menetteljesítmények

    Hassa át az N Line érzés.

    Még közvetlenebb, még robbanékonyabb: egyes hajtáslánc-változatok esetén módosított hangolású elektronikusan szabályozott felfüggesztés (ECS) is hozzájárul a modell sportosabb karakteréhez Az ECS-ről és a teljes hajtáslánc-kínálatról alább olvashat.

    Hajtásláncok

    A Tucson N Line is többféle hajtáslánccal választható. Ezek változatos teljesítményt és üzemanyag-fogyasztást kínálnak, különböző fokú villamosítással vagy anélkül. Egyedül az alapmodell alacsony teljesítményszintű dízelmotorja nem elérhető. 

    1. Hyundai hybrid icon with battery and fuel drop.
     Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 180 LE 48V MT 2WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 6,7-6,4 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 152,2-145,3 g/km; Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 180 LE 48V DCT 4WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 7,1-6,9 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 162,3-155,6 g/km; A feltüntetett fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a hivatalos WLTP mérési folyamattal határoztuk meg. A Hyundai TUCSON Hybrid 1.6 T-GDi 4WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztása: 6,6 -6,2 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 149-140 g/km; A feltüntetett fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a hivatalos WLTP mérési folyamattal határoztuk meg.

     Felvillanyozó takarékosság.

     A hibrid hajtáslánc az új 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotorból, valamint egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotorból áll. A kombinált rendszerteljesítmény 230 LE.

    1. 1
    1. Hyundai plug-in hybrid icon with battery, plug, and fuel drop.

     Mindenből a legjobbat kínálja.

     A TUCSON 2021-től plug-in hibrid kivitelben is elérhető lesz. A nagy teljesítményű hajtáslánc az 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotort egy 66,9 kW-os villanymotorral és egy 13,8 kWh-os lítium polimer akkumulátorral kombinálja. A belső égésű motor és a villanymotor kombinált csúcsteljesítménye 265 LE, a maximális rendszernyomaték 350 Nm.

    1. 1
    1. Hyundai plug-in hybrid icon with 48V battery and fuel drop.

     Benzin.

     A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál, illetve álló helyzetből való elinduláskor extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

    2. Schematic of the 1.6-litre T-GDi with 150 PS power and 250 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line
     Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 LE 48V MT 2WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 6,8-6,5 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 153.8-146.8 g/km; Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 LE 48V DCT 2WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 6,6-6,3 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 149.81-142.8 g/km; A feltüntetett fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a hivatalos WLTP mérési folyamattal határoztuk meg.

     1,6 literes T-GDI 150 LE

     A 48V-os mild hibrid technológiával felszerelt 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotor legnagyobb teljesítménye 150 LE, a motor kétkerék-hajtással társítható. Ami a sebességváltót illeti, válasszon a hatfokozatú intelligens manuális (6iMT) és a hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (7DCT) közül.

    3. schematic of the 1.6-litre T-GDi with 180 PS power and 265 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line
     Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 180 LE 48V MT 2WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 6,7-6,4 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 152,2-145,3 g/km; Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 180 LE 48V DCT 4WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 7,1-6,9 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 162,3-155,6 g/km; A feltüntetett fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a hivatalos WLTP mérési folyamattal határoztuk meg.

     1,6 literes T-GDI 180 LE

     Ha sportosabb hajtásláncot keres, a továbbfejlesztett 1,6 literes T-GDI benzinmotor 180 lóerőt bocsát rendelkezésére. A motorhoz összkerékhajtás esetén finoman kapcsoló hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT), elsőkerék-hajtású kivitel esetén hatfokozatú intelligens kézi (iMT) sebességváltó csatlakozik.

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    1. Schematic of the 1.6-litre T-GDi with 150 PS power and 250.1 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line.
     Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 LE MT 2WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 7.0-6.6 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 158.8-149.8 g/km; Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 LE MT 4WD vegyes ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztás: 7.8-7.3 l/100km; vegyes ciklus szerinti CO2-kibocsátás: 177.7-164.7 g/km; A feltüntetett fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a hivatalos WLTP mérési folyamattal határoztuk meg.

     Smartstream benzinmotor.

     A 150 lóerős, 1,6 literes T-GDI Smartstream benzinmotorhoz hatfokozatú kézi sebességváltó, valamint kettő- vagy összkerékhajtás társul. Az erőforrás a Hyundai különleges, fokozatmentesen változó szelepösszenyitás (CVVD) technológiáját alkalmazza, amely optimális motorteljesítményt és üzemanyag-fogyasztást biztosít, ráadásul környezetbarát is.

    1. 1

    Ismerje meg még részletesebben a Hyundai TUCSON-t.