Élvonalbeli technológiák, kiemelkedő kényelem és praktikum.

A Kona fedélzetén intelligens technológiák hosszú sora támogatja az aktív életvitelt, a legújabb, ösztönösen kezelhető kapcsolódási szolgáltatásoktól kezdve az élvonalbeli biztonsági funkciók széles körén át a hibrid opciót is kínáló, takarékos hajtásláncokig.

Biztonság

Élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerek.

Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, a Kona többet nyújt, mint valaha. Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a Kona mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

The Rear Cross-traffic Collision-avoidance Assist (RCCA) of the new Hyundai Kona.

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA).

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

The Intelligent Speed Limit Warning (ISLW) recognizing road speed signs in the new Hyundai Kona.

Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).

Észleli a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalmat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben.

Kapcsolódás

Élvonalbeli online komfort.

a Kona megkapta az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyek révén okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25 colos, széles formátumú navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The 10.25” touchscreen of the new Hyundai Kona supporting Apple CarPlay™ and Android Auto™.
  1

  Új 10,25 colos érintőképernyős navigációs rendszer.

  A 10,25 colos érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.

 2. The conveniently located wireless charging pad in the centre console of the new Hyundai Kona.

  Vezeték nélküli töltés.

  A praktikusan elhelyezett vezeték nélküli töltőaljzat révén könnyen és gyorsan feltöltheti a Qi szabványt támogató okostelefonokat.

 3. E-call.

  Automatikusan segítséget hív, ha Ön balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segélynyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján.

 4. KRELL prémium audiorendszer.

  Maradjon kapcsolatban a városban, vagy lépjen ki a civilizációból, vegye az irányt a természet felé, és tekerje fel a hangerőt. A KRELL prémium audiorendszere lenyűgöző hangzással gondoskodik a fergeteges és stílusos szórakozásról.

  Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

  A Bluelink® Connected Car szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a Kona fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  The personalized user profile in the new Hyundai Kona.

  Személyre szabható felhasználói profil.

  Mentse kedvenc beállításait. Mostantól elmentheti infotainment beállításait: a választott nyelvet, vagy a Bluetooth és a navigációs rendszer paramétereit.

  The feature controls on the steering wheel of the Hyundai Kona.

  Kiterjesztett hangfelismerés.

  Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, vagy a külső tükrök és a kormánykerék fűtése.

  Bluelink® okostelefonos alkalmazás.

  Vezérelje autóját okostelefonjáról. A Bluelink alkalmazás az okostelefonon keresztül teremt kapcsolatot autójával, így Ön könnyedén működtetheti az ajtózárakat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, és így tovább. További tájékoztatás alább.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Távolból működtethető központi zár.

   Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a Kona emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Célállomás autóba küldése.

   Navigációs rendszerrel felszerelt új Kona esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Jármű keresése.

   Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

   A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni az új Konát – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, a Bluelink alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autó diagnosztikai információ.

   Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmaz, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Jármű állapot lekérdezése.

   Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át a csomagtérfedél és az ablakok helyzetéig.

  1. 1
  screenshot of bluelink app on the iPhone: Last mile navigation.

  Utolsó szakasz navigáció.

  Elképzelhető, hogy az új Konával valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

  Kényelem és praktikum

  Élvezze az élvonalbeli kényelmi szolgáltatásokat.

  Ami pedig a praktikumot illeti, a Kona innovatív esztétikai és műszaki megoldások széles skálájával teremti meg a komfort és a funkcionalitást legmagasabb szintjét - az utasok számára is. Olyan funkciókról van szó, mint a fűthető hátsó ülések vagy a második sori USB csatlakozó.

  The controls for the front seat heating ventilation in the new Hyundai Kona.

  Fűthető és szellőztethető ülések.

  Télen meleg, nyáron hűvös. Mindkét első ülés rendelhető fűthető és szellőztethető kivitelben.

  The rear USB port comforting the heated backseats in the new Hyundai Kona.

  Hátsó üléskomfort.

  A hátul utazók fűthető üléseknek, valamint az okostelefonok töltésére is alkalmas, praktikus hátsó USB aljzatoknak örvendhetnek.

  Környezeti hangulatvilágítás.

  Az új hangulatvilágítás technológia az átrajzolt középkonzolt és a lábteret megvilágítva hangsúlyozza ki a belső tér kecses karakterét.

  The new ambient light technology in the new centre console and footwell of the new Hyundai Kona.
  The electric parking brake in the centre console of the new Hyundai Kona.

  Elektromos rögzítőfék (EPB).

  Az elektromos rögzítőfék kapcsolója szintén a középkonzolon található. Ez nem csak praktikus és könnyen használható, de hasznos helyet is szabadít fel a belső térben.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The rear-view camera in the new Hyundai Kona for easy and safe parking.

   Tolatókamera.

   Jobb látási viszonyok parkolás és vezetés közben. Elég egy gombnyomás, és a tolatókamera megjeleníti a központi érintőképernyőn a Kona mögötti területet - akár menet közben is.

  2. The Head-up display (HUD) in the new Hyundai Kona projecting important informations into your sight.

   Head-up kijelző (HUD).

   A könnyen leolvasható head-up kijelző közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útbaigazítás vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi a vezetést.

  3. The paddle shifters controlling the 7-speed Dual Clutch Transmission of the new Hyundai Kona.

   Váltófülek.

   Szeretné kézben tartani az irányítást? A váltófülekkel a kormánykerék elengedése nélkül kapcsolhatja a Kona opciós hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóját.

   Menetteljesítmények

   Menetteljesítmények

   a Kona minden eddiginél nagyobb teljesítményt és jobb fenntarthatóságot kínál. Az új 48 voltos mild hibrid hajtásláncok csökkentik a CO2-kibocsátást és a károsanyag-kibocsátást. A felfüggesztést és a vezethetőséget érintő, széles körű fejlesztések még finomabb rugózást, még pontosabb úttartást biztosítanak. A kormányművet is finomhangolták, hogy harmonizáljon a felfüggesztés módosított karakterével; az új abroncsok csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Max Power and Torque of the 1.0-litre T-GDi petrol engine in the new Hyundai Kona.

    1.0 T-GDi benzinmotor.

    Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi benzinmotor hatfokozatú kézi vagy (most első ízben) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A még kedvezőbb fogyasztás érdekében 48V mild hibrid változatban is elérhető, hatfokozatú intelligens manuális sebességváltóval. Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 200 Nm ( 7DCT)/ 172 Nm (6MT és 6iMT).

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Max Power and Torque of the 1.6-litre T-GDi petrol engine in the new Hyundai Kona.

    1.6 T-GDi benzinmotor.

    Ha jobban érdekli egy sportosabb hajtáslánc, a továbbfejlesztett 1,6 literes T-GDI benzinmotor 198 lóerőt bocsát rendelkezésére. A motorhoz finoman kapcsoló hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT) csatlakozik; a hajtáslánc első- és összkerékhajtással egyaránt elérhető. Max. teljesítmény: 198 LE, Max. forgatónyomaték: 265 Nm.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Max Power and Torque of the U 1.6 diesel engine in the new Hyundai Kona.

    1.6 dízelmotor.

    Az 1,6 literes dízelmotor legnagyobb teljesítménye 136 LE. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. A dízelmotor alapkivitelben 48V mild hibrid rendszert alkalmaz. Az összkerékhajtás opcióként rendelhető, a 7DCT sebességváltóval társítva. Legnagyobb teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték: 320 Nm (DCT váltó esetén).

   1. 1
   The new Hyundai Kona from the front in Surfy Blue driving down a country road through the woods.

   Kedvezőbb rugózás és vezethetőség.

   a Kona elődjénél kényelmesebben rugózik. A mérnökök módosították a rugókat, a lengéscsillapítókat és a kanyarstabilizátorokat, így javult a rugózási komfort, valamint a rezgések és ütések elszigetelése a karosszériától.

   A 48 voltos mild hybrid rendszer.

   Az opciós 48 voltos mild hibrid rendszerrel tovább csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. A rendszer gyorsítás során extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort (az akkumulátor töltöttségétől és a gyorsítás mértékétől függően.) A megoldás mérsékli a hajtáslánc üzemanyag-fogyasztását és CO2-kibocsátását. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan működik a rendszer különböző helyzetekben.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) of the new Hyundai Kona supporting the combustion engine.

    Kényelmes indulás.

    A mild hibrid rendszer különösen hasznos városi forgalomban, ahol a mild hibrid indítómotor/generátor (MHSG) a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort. A többlet forgatónyomatéknak köszönhetően a belső égésű motor gyorsabban és finomabban indul be, a 48V akkumulátor energiájára támaszkodva.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) of the new Hyundai Kona supporting acceleration.

    Gyorsítás.

    Gyorsítás során az indítómotor/generátor többlet energiával támogatja a belső égésű motort. A pontos érték az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, a rendszer üresjáratba vált, és nem ad le teljesítményt. Ezzel csökkenthető a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) of the new Hyundai Kona charging while driving.

    Töltés menet közben.

    Ha állandó sebességgel haladunk, a rendszer - az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator of the new Hyundai Kona converting braking energy in electricity.

    Fékenergia-visszanyerés.

    Aktív fékezés és gázelvétel (tolóüzem) esetén a forgó főtengely meghajtja az indítómotor/generátort, amely legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza az energiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Huzamos idejű start-stop funkció. system of the new Hyundai Kona activating at 30 km/h.

    Huzamos idejű start-stop funkció.

    Csekély sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél aktiválódik. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belső égésű motor teljesen lekapcsol.

   1. 1

   Új sebességváltók, minden vezetési stílushoz.

   a Kona hatfokozatú kézi sebességváltóval, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (7DCT) vagy az új fejlesztésű hatfokozatú intelligens manuális sebességváltóval (iMT) szerelhető fel. Az iMT rendszer még tovább csökkenti a 48V mild hibrid hajtáslánc üzemanyag-fogyasztását.

   Gear shifter of the Intelligent Manual Transmission in the new Hyundai Kona.
   3

   Intelligens manuális sebességváltó.

   A még takarékosabb üzem érdekében a mild hibrid modelleken az iMT a gázpedál felengedésekor szétválasztja az erőátvitelt és a motort. A jármű vitorlázó üzemmódban fut.

   The smooth-shifting 6-speed manual transmission in the centre console of the Hyundai Kona.

   Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó.

   A finoman kapcsolható, hatfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték.

   Fedezze fel a Kona részleteit.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. 1
   2. 2
   3. 3