Ne féljen különbözni.

A merész és semmihez sem fogható új Kona formavilága teljes körűen megújult. Magabiztos megjelenését kecsesebb, kifinomultabb vonalak erősítik: markánsan különbözik a kategória többi képviselőjétől.

Külső

Fedezze fel a dinamikus,új megjelenést.

A lenyűgöző, új külső formaterv kecses kifinomultságával és látványos védőborításaival hívja fel magára a figyelmet. A megnyújtott motorházfedél a központi hűtőrács fölött ér véget, széles, karakteres kialakítása erőteljes megjelenést kölcsönöz az új Konának. A továbbfejlesztett LED-es nappali világítás keskeny, éles fényrajzolatot ad.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Az új Hyundai Kona robusztus crossoveres jellege és egyedi formavilága, elölnézetből.

  Szemből.

  A megújult, látványos lökhárító lendületesen kapcsolódik a kerékív-toldatokhoz, egyedi, robusztus övet húzva a merészen megrajzolt új hűtőmaszk alá.

 2. Az új Hyundai Kona sportos sziluettje, oldalnézetből.

  Oldalról.

  A sportos sziluettet még hangsúlyosabbá teszi a vállat kihangsúlyozó törésvonal, illetve a letisztultabb, harmonikusabb orrész közötti, optikai kapcsolat.

 3. Az új Hyundai Kona hátsó lökhárítója és robusztus fémhatású védőeleme, hátulnézetből.

  Hátulról.

  Az új hátsó lökhárító az elöl és oldalt látott koncepciót követi; megjelenését a robusztus új, fémhatású védőelem teszi hangsúlyosabbá.

  360°

  0%

   Engedje érvényesülni személyiségét. Az Ön autója. Az Ön színei.

   Kedve és ízlése szerint válogathatja össze a Kona stíluselemeit. Öt új árnyalat jelent meg a palettán; a szemkápráztató sziluetthez tízféle karosszériaszín közül választhat. Ezen túlmenően a Phantom Black árnyalatú, kéttónusú tetőlemez és külső tükörház révén tökéletesen személyes ízléséhez igazíthatja autója megjelenését.

   The power of choice.

   • Dive Blue

   • Atlas White

   • Ignite Red

   • Galactic Gray Metallic

   • Cyber Gray Metallic

   • Dark Knight Gray Pearl

   • Jungle Green Pearl

   • Phantom Black Pearl

   • Pulse Red Pearl

   • Surfy Blue Metallic

   Az új Hyundai Kona megjelenését kéttónusú fényezéssel teheti még egyedibbé.

   Kéttónusú tetőlemez.

   Tegye még egyedibbé autója megjelenését a Phantom Black színű tetővel és külső tükörházzal kombinált, kéttónusú kivitellel.

   Belső

   Élvonalbeli online komfort.

   A Kona sokoldalú, kényelmes, belső tere az elődnél is modernebb, kifinomultabb hatást kelt. A megújult kialakítás egyszerre robusztus és kifinomult, így tökéletes választás az aktív életet élő ügyfelek számára, ráadásul minden részletében harmonizál a látványos külsővel. Ami pedig az intelligens megoldásokat illeti, a legmodernebb kapcsolódási és kényelmi szolgáltatások közül válogathat.

   Az új Hyundai Kona új 10,25 colos érintőképernyőjén keresztül könnyedén hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz.

   Új 10,25 colos érintőképernyő.

   Az új 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerhez, a navigációs berendezéshez, valamint - az okostelefon-tükrözésnek köszönhetően - kedvenc alkalmazásaihoz és zeneszámaihoz.

   Fedezze fel a Kona részleteit.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. 1
   2. 2
   3. 3