Sportosság, újradefiniálva.

Dinamikus, karakteres és érzékien sportos: forradalmian új formatervével új mércét állít a szegmensben a Hyundai i20. Energiával teli megjelenéséhez izgalmas új beltéri opciók bőséges választéka társul, így Ön tökéletesen személyiségéhez igazíthatja autóját.

Külső

A reflektorfényben, stílusosan.

A kecses és lenyűgöző i20 érzéki, sportos új formavilágával átrendezi az erőviszonyokat a szegmensben. Az elődjénél szélesebb, hosszabb és alacsonyabb új i20 az első Hyundai Európában, amely a márka új formanyelvét: az energikus arányok, stílus és technológia harmonikus kombinációját megvalósító 'érzéki sportosság' filozófiát alkalmazza.

360°

0%
  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. The all-new Hyundai i20 pictured from the side, highlighting its dynamic profile.

   Dinamikus fényrajzolat.

   A lendületes rajzolatú, teljes LED-es fényszórók megjelenését még hangsúlyosabbá teszi a divatos nappali világítás, amelynek rajzolata a különlegesen kialakított hátsó lámpatestekben is visszaköszön.

  2. Close-up front view of the grille of the all-new Hyundai i20

   Elöl és középen: sportos stílus.

   A karakteres első lökhárítót keretező, markáns légbeömlők és a merész kontúrú, rácsmintázatú új hűtőmaszk erőteljes első benyomást gyakorol a szemlélőre.

  3. Close-up of the all-new Hyundai i20 rear light with the Hyundai logo at the bottom right

   Egyedülálló fényrajzolat.

   A LED-es lámpatestek lendületes Z motívuma a csomagtér ajtaján folytatódik, teljességgel egyedi megjelenést kölcsönözve a hátsó lámpáknak.

   Az Ön autója. Az Ön színei.

   Igazítsa Az i20 megjelenését személyes stílusához: az autó szemkápráztató kontúrjaival tökéletesen harmonizáló karosszériaszín-választék tíz, lenyűgöző árnyalatból áll. Ezen túlmenően a Phantom Black árnyalatú, kéttónusú fényezés még karakteresebb, még divatosabb megjelenést teremt ennek az - Önhöz hasonlóan - teljességgel egyedi autónak.

   The all-new Hyundai i20 in Intense Blue with a Phantom Black roof, right side view

   Kéttónusú fényezés.

   Tegye még egyedibbé autója megjelenését a Phantom Black színű tetővel kombinált, kéttónusú fényezéssel. Igazítsa teljes mértékben személyes ízléséhez autója megjelenését.

   Beltér

   Kiváló minőség, ultramodern tartalom.

   A Hyundai formatervezői friss megjelenést teremtettek, egy sor innovatív esztétikai és műszaki megoldással valósítva meg az autó szellős, modern belső terét. Az ajtók elegáns, érzéki módon fogják közre a műszerfalat, formavilágukat a természet ihlette. Az ajtók kialakítása tökéletesen igazodik a műszerfal idomaihoz, míg a LED-es hangulatvilágítás visszafogott, ugyanakkor kifinomult kék derengésbe borítja az utasteret.

   Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
   1. Ragyogó 10,25 colos digitális műszeregység.

    Tegye még modernebbé a beltér megjelenését: a ragyogó, új 10,25 colos digitális műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni: elöl, középen. A kijelző testre szabható: megjeleníthető rajta a sebesség (digitális formában), az energiaáramlás (csak 48V esetén), vagy a SmartSense funkciók.

   1. 1
   Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
   1. Három üzemmód, három szín.

    Válasszon a hangulatához illő üzemmódot. A kiválasztott üzemmódhoz igazodva megváltozik a digitális műszeregység grafikája, illetve színe. A képen látható kék a normál, a zöld az Eco, a piros pedig a sport üzemmódot jelöli.

   1. 1
   Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
   1. The all-new Hyundai i20 dashboard with the new horizontal blades and air vent on the passenger side

    Kecses műszerfal.

    A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős kialakítását.

   2. Close-up of the all-new Hyundai i20 steering wheel and 10.25" touchscreen

    Sportos, négyküllős kormánykerék.

    A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén vezérelheti a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal.

   3. Close-up of the all-new Hyundai i20's 10.25-inch touchscreen

    10,25 colos audio video navigációs (AVN) rendszer.

    A 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerekhez, a navigációs berendezéshez és az okostelefonos alkalmazásokhoz.

    A valódi szépség belülről fakad.

    Az i20 teljesen újratervezett belső tere tökéletesen harmonizál az autó szemkápráztató külső karakterével. A modell számtalan testre szabási lehetőséget kínál, így Ön egyéni ízléséhez igazíthatja az autó megjelenését.

    The all-new Hyundai i20 shown from above
    Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
    1. Close-up of the all-new Hyundai i20's driver's seat, Black Mono colour scheme

     Egyszínű fekete.

     Időtlen klasszikus: egyszerű, mégis kecses és divatos. Tökéletes választás azok számára, akik visszafogott belső teret szeretnének.

    2. Close-up of the all-new Hyundai i20's driver's seat, Black & Grey colour scheme

     Fekete és szürke.

     A fekete és szürke színkombináció hangsúlyos öltésekkel teszi még izgalmasabbá a megjelenést, egyben az utastérben is teret adva Az i20 sportos karakterének.

    3. Close-up of the all-new Hyundai i20's driver's seat, Lime Green colour scheme

     Lime-zöld.

     Az egyszerre élénk és visszafogott Lime-zöld kivitel kontrasztos öltéseivel reflektorfénybe állítja Az i20 dinamikus személyiségét.

     The all-new Hyundai i20 interior with active LED ambient lighting, back seat perspective

     LED-es környezeti hangulatvilágítás.

     Az éjszakai vezetés mindig különleges élmény. A belső tér gondosan behangolt, visszafogott LED-es hangulatvilágítása kellemes aláfestést biztosít az utazáshoz.

     The all-new Hyundai i20 back seats

     Kényelemre született.

     Az i20 ugyanolyan kényelmes, mint amilyen sportos: a kiváló minőségű szövetülések minden utazás alkalmával maximálisan komfortosak.

     Új generáció. Most.

     A műfajteremtő formavilág és a biztonság találkozása. Menet közben ultramodern kapcsolódási szolgáltatások tartják naprakészen. Az új hajtásláncok és erőátviteli opciók kifinomult, fenntartható vezetési élményt biztosítanak. Az i20 új mércéket állít kategóriájában.