Új mércét állít.

A vadonatúj BAYON ultramodern, intelligens technológiáinak lenyűgöző kínálatával állít új mércét a kompakt szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási funkciókat, a kategória élvonalába tartozó biztonsági jellemzőket, a fejlett vezetőtámogató rendszereket - valamint a rendelhető 48V-os mild hibrid hajtásláncokat.

Kapcsolódás

Kapcsolódjon stílusosan a kategória legjobbjai közé sorolható funkciókkal.

Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitást kínál. A Hyundai Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal pedig okostelefonjáról - vagy éppen szóbeli utasításokkal - vezérelheti gépkocsiját. A technológia zökkenőmentes kapcsolódást kínál a vadonatúj BAYON fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

 1. The 10.25" centre touchscreen in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  10,25 colos érintőképernyő.

  A központi érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.

 2. The 8’’ display audio inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  8" érintőképernyő.

  A 8 colos érintőképernyő vezeték nélküli okostelefon-tükrözést kínál, így Ön könnyedén csatlakoztathatja és tükrözheti telefonját az Apple CarPlay vagy Android Auto rendszeren keresztül.

 3. The brilliant 10.25” digital cluster inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  10,25’’ digitális műszeregység

  A 10,25" digitális műszeregység még modernebbé teszi a vezetői környezetet, és ragyogóan tiszta, könnyen leolvasható formában jeleníti meg az összes fontos járműinformációt.

  Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

  Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink legfrissebb verziójával maximálisan kiaknázhatja a legmodernebb online kapcsolódási funkciókban rejlő előnyöket. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira, valós idejű forgalmi, parkolási és üzemanyagár-információkkal.

  Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

  A Bluelink® Connected Car szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj BAYON fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Távolból működtethető központi zár.

   Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a vadonatúj BAYON emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

  1. 1
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Célállomás autóba küldése.

   Navigációs rendszerrel felszerelt vadonatúj BAYON esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

  1. 1
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Jármű keresése.

   Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

  1. 1
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

   A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni a vadonatúj BAYON-t – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

  1. 1
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autó diagnosztikai információ.

   Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

  1. 1
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Jármű állapot lekérdezése.

   Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

  1. 1

  Kényelem és praktikum

  Tágas és komfortos, tágas csomagtartóval megtoldva.

  A szabadidőjárművektől megszokott kényelmet és tárolókapacitást nyújtó, vadonatúj BAYON kompakt külső méreteinek és családbarát belső terének köszönhetően mindenből a legjobbat kínálja. A kompakt méretek és a kiváló körkörös beláthatóság megkönnyíti a beszállást és a manőverezést, ugyanakkor a magas üléspozíció révén ugyanazt a biztonságérzetet nyújtja, mint a Hyundai nagyobb szabadidőjárművei.

  1. Woman driving the all-new Hyundai BAYON crossover SUV seen through the window of the passenger-side.

   Magasabb üléspozíció.

   Az emelt üléspozíció és a nagyszerű körkörös kilátás felszabadító érzéssel tölti el - látni és látszani soha nem volt még ilyen jó.

  2. Interior view of the trunk of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Tágas csomagtartó.

   411 literes csomagtartójának és intelligens csomagtértakaró rolójának köszönhetően a vadonatúj BAYON a szegmensben kiemelkedően sok tárolóhelyet kínál.

  3. The boot cover storage in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Kalaptartó tárolás.

   Magas tárgyakat szállítana? A kalaptartót praktikusan a hátsó üléspad mögött elhelyezve maximálisan kihasználhatja a vadonatúj BAYON szállítókapacitását.

   The excellent legroom inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Kiemelkedő lábtér.

   A bőséges lábtér a kényelmesebb utazás záloga. Az első utasok 1072, a hátsók 882 mm-es lábtérnek örvendhetnek.

   The generous headroom inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Bőséges fejtér.

   Az általános térérzetet nagyban javítja a 993 milliméteres első, illetve 977 mm-es hátsó fejtér.

   BOSE prémium audiorendszer.

   A külön megrendelhető Bose prémium audiorendszer nyolc nagyteljesítményű hangszórója - köztük egy mélynyomó - kristálytiszta, magával ragadó, erőteljes hangzást biztosít.

   The premium Bose sound system in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.
   Wireless charging with the centre console of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Vezeték nélküli töltés.

   A padlókonzolon kapott helyet a vezeték nélküli töltőtálca. Így könnyen és gyorsan feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját, anélkül, hogy be kellene azt dugnia.

   Various USB Ports in the centre console of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Több USB csatlakozó.

   Az első üléseknél elhelyezett kettő, és a hátsóknál található egy USB aljzat révén mindenki könnyen töltheti, illetve csatlakoztathatja személyes elektronikus berendezését.

   Biztonság

   Élvonalbeli biztonsági csomag SmartSense technológiákkal.

   A vadonatúj BAYON a Hyundai többi szabadidőjárművéhez hasonlóan biztonságos és robusztus konstrukció, és ennek megfelelően a legmagasabb szintű utasvédelmet nyújtja. A BAYON emellett a Hyundai élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszereit felölelő SmartSense biztonsági funkciók széles körét kínálja. Ezek jelentős része az alapfelszerelés részét képezi.

   1. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai BAYON.

    Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

    Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes. A berendezés most Kereszteződésben történő kanyarodás során ütközésre figyelmeztető rendszerrel bővült, amely segít elkerülni a nagy ívben végrehajtott kanyarodás során előforduló frontális ütközést.

   1. 1
   1. Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC) on the all-new Hyundai Bayon.

    Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC)

    A fejlett funkció a BAYON ultramodern navigációs rendszeréből, valamint az előre tekintő radarból nyert információkat felhasználva önállóan állítja be a sebességet autópályán vagy gyorsforgalmi úton. A rendszer tudja, ha kanyar vagy egyenes szakasz következik, és ennek megfelelően határozza meg a biztonságos sebességet, a kanyarok előtt automatikusan lelassítva, majd ismét az eredetileg beállított sebességre gyorsítva.

   1. 1

   Menetteljesítmények

   A dinamikus teljesítmény és a kimagasló takarékosság találkozása.

   A vadonatúj BAYON kiemelkedően takarékos és rendkívül kedvező CO2-kibocsátással rendelkezik, köszönhetően a továbbfejlesztett T-GDi motoroknak: ezek a méretcsökkentett, közvetlen befecskendezéses turbómotorok optimális hatásfokot és vezetési élményt nyújtanak. A Hyundai különleges 48 voltos mild hibrid technológiájával (48V) és intelligens manuális sebességváltójával (iMT) kombinálva még takarékosabban és tisztábban közlekedhetünk.

   1. Intelligens takarékosság.

    A BAYON kétféle új motor négy különböző konfigurációjában rendelhető, amelyek a kategóriában különösen kedvező CO2-kibocsátást kínálnak - hiszen a környezet védelme ugyanolyan fontos nekünk, mint Önnek.

   2.  Mild hibrid.

    Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás. A vadonatúj BAYON opciós 48V-os mild hibrid technológiája gyorsítás közben extra forgatónyomatékkal támogatja meg a belsőégésű motort.

   3. Finom váltások.

    A BAYON számos finoman kapcsolható sebességváltóval választható, a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltótól (6iMT) kezdve a hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóig (7DCT).

    1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.0 litre T-GDi petrol engine

     1.0 T-GDi 120 LE.

     Háromhengeres, 1,0 literes Turbo GDI benzinmotorunk életre kelti a vadonatúj BAYON sportos személyiségét. A 120 lóerős teljesítmény és az új, opciós 48 voltos mild hibrid technológia együtt az autó megjelenéséhez méltó vezetési élményt kínálnak. Ehhez az erőforráshoz hatfokozatú intelligens manuális (6iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (7DCT) sebességváltó tartozik.

    2. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.0 litre T-GDi petrol engine

     1.0 T-GDi 100 LE.

     Az 1.0 T-GDi motor 100 lóerős kivitele 48V mild hibrid technológia nélkül is elérhető, hatfokozatú kézi (6MT) vagy 7DCT sebességváltóval társítva.

    1. 1
    2. 2
    1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.2 litre MPi petrol engine

     1,2 literes MPi benzinmotor.

     A 1197 cm3-es, négyhengeres benzinmotor a maga 84 lóerejével szelíd, de megbízható erőforrás. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz kapcsolódó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel örvendeztet.

    1. 1
    Rev matching in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Fordulatszám-igazítás.

    A BAYON a Hyundai szabadidőjárművek közül elsőként kínálja ezt a - rendszerint a Hyundai sportmodelljei számára fenntartott - technológiát. A fordulatszám-igazítás funkció összehangolja az 1.0 T-GDi motor és a kimenő tengely fordulatszámát, ami finomabb, sportosabb sebességváltást tesz lehetővé.

    48V mild hibrid – kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás.

    A BAYON 48V-os mild hibrid technológiája gyorsítás közben extra forgatónyomatékkal támogatja meg a belsőégésű motort, ezzel csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. A Hyundai mild hibrid technológiája egy kompakt, 0,46 kWh kapacitású 48V-os lítium-ion akkumulátort, valamint egy új fejlesztésű (akár 10 kW teljesítményű) mild hibrid indítómotor/generátort alkalmaz. A rendszer előnyeiről itt részletesen olvashat.

    1. The comfort start of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Kényelmes indulás.

     A mild hibrid rendszer különösen hasznos városi forgalomban, ahol a mild hibrid indítómotor/generátor (MHSG) a megállásokat követően újraindítja a belsőégésű motort. Így a többlet nyomatéknak köszönhetően a belsőégésű motor gyorsabban és finomabban indul be, a 48V akkumulátor energiájára támaszkodva. Az MHSG elinduláskor extra forgatónyomatékkal és teljesítménnyel segíti a belsőégésű motor munkáját.

    1. 1
    1. The acceleration of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Gyorsítás.

     Gyorsítás során az MHSG 4-10 kW többletenergiával támogatja a belsőégésű motort. A teljesítmény pontos mértéke az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, az MHSG üresbe vált, és nem ad le teljesítményt. Ennek köszönhetően akár 11 százalékkal* csökkenhet a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás. (*NEDC 2.0)

    1. 1
    1. The constant driving of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Állandó sebességű haladás.

     Ha állandó sebességgel haladunk, az MHSG - a 48V akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.

    1. 1
    1. The recuperation of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Fékenergia-visszanyerés.

     Aktív fékezés és gázelvétel (tolóüzem) esetén a forgó főtengely meghajtja az MHSG-t, amely generátorként működve legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza a fékenergiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál. Ezekben az üzemi fázisokban a belsőégésű motor nem üzemel, a tengelykapcsoló zárva van, hogy a forgó kerekek a sebességváltón és a főtengelyen keresztül meghajthassák az MHSG-t.

    1. 1
    1. The extended start-stop of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Huzamos idejű start-stop funkciók.

     Csekély sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél aktiválódik. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belsőégésű motor teljesen lekapcsol.

    1. 1
    1. The 6-speed iMT in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

     A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő, hatfokozatú iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd.

    2. A manual transmission gear lever inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó.

     Szeretne maga kuplungolni és váltani? Válasszon pontosan, finoman kapcsolható manuális sebességváltót motorjainkhoz.

    3. The 7-speed dual clutch transmission inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó

     A duplakuplungos rendszer villámgyors váltásokat tesz lehetővé, automata üzemben éppúgy, mintha kézzel kapcsolgat a fokozatok között.

    4. An all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV on the road from above.

     Vitorlázás üzemmód.

     A vadonatúj BAYON intelligens manuális sebességváltóval (iMT) és mild hibrid indítómotor/generátorral (MHSG) felszerelt példányai a gázpedál felengedésekor automatikusan vitorlázó üzemmódba kapcsolnak, ezzel üzemanyagot takarítva meg.

     Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS).

     A start-stop rendszert (ISG), a generátor-vezérlő rendszer (AMS), valamint a csekély gördülési ellenállású abroncsokat mostantól fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS) egészíti ki. Ha az autó fokozatban, de felengedett gázpedállal (zárt fojtószelep) gurul, az ERS rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja. Ezzel az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás egyaránt csökkenthető.

     Diagram showing how ISG, AMS and ERS affect energy generation and usage in the all-new Hyundai BAYON.

     Nagyobb teljesítmény. Még kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

     A Hyundai kifejlesztette a világ első fokozatmentesen változó szelepösszenyitási (CVVD) technológiáját. A megoldás egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

     Fedezze fel a BAYON részleteit.

     A műfajteremtő formavilág és a kategóriaelső biztonság találkozása. Menet közben ultramodern kapcsolódási szolgáltatások tartják naprakészen. Az új hajtásláncok és erőátviteli opciók kifinomult, fenntartható vezetési élményt biztosítanak. A vadonatúj BAYON új mércéket állít kategóriájában.