Nézze új szemszögből a világot.

A vadonatúj BAYON kívül kicsi, belül tágas crossover, amely maradandó benyomást tesz Önre és környezetére. Intelligens technológiák széles kínálatával - köztük a kategória legjobbjai közé sorolt biztonsági és online kapcsolódási funkciókkal -, és akár 48V-os mild hibrid rendszerrel szerelt, takarékos hajtásláncokkal.

Formaterv

Kiemelkedő formavilág.

A vadonatúj BAYON éles vonalaival és látványos arányaival kiemelkedik a mezőnyből. A kecses, elegáns modell a Hyundai szabadidőjárművek díjnyertes hagyatékát elegáns formában ötvözi az érzéki sportosság formanyelv lenyűgöző értelmezésével. Az emelt üléspozíció és a nagyszerű körkörös kilátás felszabadító érzéssel tölti el - látni és látszani soha nem volt még ilyen jó.

 1. Front of the all-new Hyundai BAYON in the 3/4 view.

  Stílusos városi szabadidőjármű.

  A Hyundai kecses crossovere kompakt és könnyen vezethető, mégis rendkívül stílusos - ráadásul kivételesen tágas is, utasai legnagyobb örömére.

 2. Frontview of the all-new Hyundai BAYON.

  Szemből.

  A nyílhegy alakú fényszórók és a széles hűtőmaszk a felettük húzódó kecses légbevezető réssel és a keskeny LED-es nappali fényekkel harmonizálva teljességgel egyedi megjelenést eredményez.

 3. Sideview of the all-new Hyundai BAYON.

  Oldalról.

  Oldalnézetből a dinamikus vállkialakítás ráirányítja a figyelmet az autó erőteljes grafikus elemeire: a masszív C-oszlopra és a sportos, ék alakú sziluettre.

 4. Rearview of the all-new Hyundai BAYON.

  Hátulról.

  A nyílhegy alakú, LED-es hátsó lámpatesteket hangsúlyos piros sáv köti össze. A hátoldal két szélébe kitolt fényforrások még szélesebbnek láttatják az autót.

  Üdítően tágas.

  A Hyundai tervezői elsősorban az elöl és hátul utazók maximális kényelmére, valamint a lehető legtágasabb csomagtartó kialakítására törekedtek; és ennek során világos, modern környezetet teremtettek a vadonatúj BAYON fedélzetén. Az ajtók kialakítása tökéletesen igazodik a műszerfal idomaihoz, míg a LED-es hangulatvilágítás visszafogott, ugyanakkor kifinomult kék derengésbe borítja az utasteret.

  1. The front seats of the all-new Hyundai BAYON.

   Kiemelkedő látási viszonyok és komfort.

   Az emelt üléspozíció egyszerre kényelmes és stílusos: a kiváló minőségű szövetkárpittal borított ülések könnyűvé és kényelmessé teszik a be- és kiszállást.

  2. Drivers seat view into the cockpit of the all-new Hyundai BAYON.

   A kategória egyik legkiválóbb digitális műszeregysége.

   A 10,25 colos digitális műszeregység és a 10,25 colos, osztott megjelenítésre képes központi érintőképernyő a kategória élvonalába tartozó, digitális vezetői környezet ultramodern, központi elemei.

  3. The sleek dashboard of the all-new Hyundai BAYON.

   Kecses és divatos műszerfal.

   A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős kialakítását.

   Kényelem és praktikum

   Tágas és komfortos, tágas csomagtartóval megtoldva.

   A szabadidőjárművektől megszokott kényelmet és tárolókapacitást nyújtó, vadonatúj BAYON kompakt külső méreteinek és családbarát belső terének köszönhetően mindenből a legjobbat kínálja. A kompakt méretek és a kiváló körkörös beláthatóság megkönnyíti a beszállást és a manőverezést, ugyanakkor a magas üléspozíció révén ugyanazt a biztonságérzetet nyújtja, mint a Hyundai nagyobb szabadidőjárművei.

   1. Trunk of the all-new Hyundai BAYON with 60-40 dividing.

    Tágas csomagtartó.

    411 literes csomagtartójának és intelligens csomagtértakaró rolójának köszönhetően a vadonatúj BAYON a szegmensben kiemelkedően sok tárolóhelyet kínál.

   2. Rear seats of the all-new Hyundai BAYON.

    Kiemelkedő lábtér.

    A bőséges lábtér a kényelmesebb utazás záloga. Az első utasok 1072, a hátsók 882 mm-es lábtérnek örvendhetnek.

   3. Passenger seat with a lot of head room in the all-new Hyundai Bayon.

    Bőséges fejtér.

    Az általános térérzetet nagyban javítja a 993 milliméteres első, illetve 977 mm-es hátsó fejtér.

    Kapcsolódás

    Kapcsolódjon stílusosan a kategória legjobbjai közé sorolható funkciókkal.

    Élvezze az ultramodern, intelligens technológiát: az egységbe kombinált, dupla 10,25 colos kijelző osztott képernyős funkcionalitást kínál. A Hyundai Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal pedig okostelefonjáról - vagy éppen szóbeli utasításokkal - vezérelheti gépkocsiját. A technológia zökkenőmentes kapcsolódást kínál a vadonatúj BAYON fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

    10.25" touchscreen of the all-new BAYON.

    10,25 colos érintőképernyő.

    A központi érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.

    Bose premium sound system in the all-new Hyundai BAYON.

    BOSE prémium audiorendszer.

    A külön megrendelhető Bose prémium audiorendszer nyolc nagyteljesítményű hangszórója - köztük egy mélynyomó - kristálytiszta, magával ragadó, erőteljes hangzást biztosít.

    Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

    Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink legfrissebb verziójával maximálisan kiaknázhatja a legmodernebb online kapcsolódási funkciókban rejlő előnyöket. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira, valós idejű forgalmi, parkolási és üzemanyagár-információkkal.

    Bluelink app available for the whole new Hyundai range.

    Fedezze fel, mi mindenre képes a Bluelink.

    A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

    Biztonság

    Biztonsági csomag SmartSense technológiákkal.

    A vadonatúj BAYON a Hyundai többi szabadidőjárművéhez hasonlóan biztonságos és robusztus konstrukció, és ennek megfelelően a legmagasabb szintű utasvédelmet nyújtja. A BAYON emellett a Hyundai élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszereit felölelő SmartSense biztonsági funkciók széles körét kínálja. Ezek jelentős része az alapfelszerelés részét képezi.

    1. Lane Following Assist (LFA) on the all-new Hyundai BAYON.

     Sávkövető rendszer (LFA).

     A vadonatúj BAYON Sávkövető rendszer (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

    2. Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC) on the all-new Hyundai Bayon.

     Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC)

     Az ultramodern navigációs rendszer adatai alapján előre tudja, hogy kanyar vagy egyenes útszakasz vár-e rá, és ennek megfelelően, a biztonságot szem előtt tartva szabályozza a jármű sebességét.

    3. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) on the all-new Hyundai BAYON.

     Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

     Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

     Menetteljesítmények

     A dinamikus teljesítmény és a kimagasló takarékosság találkozása.

     A vadonatúj BAYON kiemelkedően takarékos és rendkívül kedvező CO2-kibocsátással rendelkezik, köszönhetően a továbbfejlesztett T-GDi motoroknak: ezek a méretcsökkentett, közvetlen befecskendezéses turbómotorok optimális hatásfokot és vezetési élményt nyújtanak. A Hyundai különleges 48 voltos mild hibrid technológiájával (48V) és intelligens manuális sebességváltójával (iMT) kombinálva még takarékosabban és tisztábban közlekedhetünk.

     Icon of the 48V mild hybrid engines.

     48V mild hibrid hajtáslánc.

     A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

     Frontview of the all-new Hyundai BAYON.
     1

     Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

     A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő, hatfokozatú iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd*.

     1. Graph showing the torque and power curves of the all-new BAYON's 1.0 litre T-GDi petrol engine

      1,0 literes T-GDi benzinmotor.

      Háromhengeres, 998 cm3-es Turbo GDI benzinmotorunk életre kelti a vadonatúj BAYON sportos személyiségét. Az akár 120 lóerős teljesítmény és az új, opciós 48 voltos mild hibrid technológia együtt az autó megjelenéséhez méltó vezetési élményt kínálnak.

     1. 1
     1. Graph showing the torque and power curves of the all-new BAYON's 1.2 litre MPi petrol engine

      1,2 literes MPi benzinmotor.

      A 1197 cm3-es, négyhengeres benzinmotor a maga 84 lóerejével szelíd, de megbízható erőforrás. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz kapcsolódó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel örvendeztet.

     1. 1

     Több teljesítmény. Kevesebb kibocsátás. CVVD motortechnológia.

     A Hyundai kifejlesztette a világ első, folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVD) technológiáját. Optimalizálja a motor teljesítményét és az üzemanyag-fogyasztást, ugyanakkor környezetbarát is. A szelepvezérlés technológia szabályozza a szelep nyitásának és bezárásának időtartamát a vezetési körülményeknek megfelelően.

     Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

     Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj BAYON is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

     Front of the all-new Hyundai BAYON in the 3/4 view.
     Hyundai 5 year unlimited mileage warranty
     Badge of the Hyundai 6d infographic.

     A jövőre felkészített motortechnológia.

     Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai BAYON teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátás normát.